Зареждане

Диего Лопес доминира над Брайън Ортега

Диего Лопес доминира над Брайън Ортега
Публикувано на: Септември 15, 2024 в 07:20 ч
Диего Лопес записа най-голямата победа в кариерата си. Изгряващата звезда в категория перо на UFC се изправи срещу бивш претендент за титлата в лицето на Брайън Ортега. Двамата се сблъскаха в битка от главната карта на събитието UFC 306, което се провежда в 'Сферата' в Лас Вегас.

Лопес се представи много силно и беше близо до нокаута в първия рунд. Той успя да прати Ортега в нокдаун и го нарани сериозно. Диего вкара граунд енд паунд на Ортега, който някак си успяваше да остане в битката. Лопес натискаше за приключване, но не успя да го постигне.

В крайна сметка той позволи на Ортега да се изправи и двамата продължиха битката на крака. Брайън успя да оцелее след първия рунд и продължи да се бие смело, но Лопес беше просто една крачка пред него. Втория и третия рунд бяха в стойка, като Лопес вкарваше по-тежките и значителни удари. 

Ортега отвръщаше, но с нищо не затрудни бразилеца. Така битката стигна до решение, което беше в полза на Лопес - (30–26, 30–27, 30–27). Това е 5-та поредна победа за Лопес в UFC и 3-та през 2024 година. След нея той си пожела шанс за титлата в категорията.

Ортега от своя страна пак се връща към загубите и печели само 1 от последните си 4 битки в ММА.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес