Зареждане

Дейвисон Фигередо: Брандън Морено бяга от мен

Дейвисон Фигередо: Брандън Морено бяга от мен
Публикувано на: Септември 7, 2021 в 07:08 ч
Дейвисон Фигередо силно желае трилогия с Брандън Морено. 33-годишния бивш шампион в категория муха загуби титлата си от Морено през юни. В последната година видяхме две битки между тях. В първата им среща Фигередо и Морено си спретнаха една от най-добрите битки в тази категория.

Фигередо вероятно щеше да спечели, но рефера му отне една точка заради удар в слабините. В крайна сметка битката стигна до решение, което беше равенство. От UFC насрочиха незабавен реванш няколко месеца по-късно.

Във втората им битка Морено беше по-добрият и успя да спечели със събмишън. Тази загуба спря серия от 5 поредни победи за Фигередо, който за първи път беше приключен в кариерата си.

Сега Морено иска да защитава титлата си, но не срещу Фигередо. Брандън иска Дейвисон да запише победа, а чак след това да претендира за още една битка. Това не се хареса на Фигередо, който сподели следното по темата:

Морено беше измамник. Сега той бяга от битката ни. Той знае, че единствената битка, която ще продаде, сме аз и той. Не иска да загуби колана. Сега той е още по-арогантен и го раздава плейбой. 

Искам реванш и ще покажа, че не се справих добре във втория двубой. В първата ни битка почти го нокаутирах, но въпреки това му дадох реванш. Сега той говори гадни неща. 

Защо не е време за трилогия ? Ядосва ме това, че не иска да се бием. Морено трябваше да е мъж и да приеме позицията на шампион. Аз защитих колана срещу него. 

Той знае, че няма да се откажа. Нещата станаха лични. Моето желание е да направя още една битка с него. 

Трябва ли да има трилогия ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес