Зареждане

Дейна Уайт: Жуниор трябва да помисли за оттегляне от ММА

Дейна Уайт: Жуниор трябва да помисли за оттегляне от ММА
Публикувано на: Декември 14, 2020 в 04:00 ч
Дейна Уайт смята, че бившият шампион в тежка категория Жуниор Дос Сантос трябва сериозно да се замисли за бъдещето си в ММА. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме как Жуниор загуби с нокаут от изгряващата звезда Сирил Гане, който му взе скалпа във втория рунд. За първи път в своята кариера "Cigano" е в серия от 4 поредни загуби с нокаут и това не е добре, предвид уволненията, които UFC ще направят в следващите седмици.

Жуниор ще стане на 37 години след месец и почти сигурно ще бъде освободен. Всеки път, в който Уайт говори, че даден боец трябва да се оттегли от ММА, то не след дълго бива изхвърлен от организацията. Последен такъв пример е легендата Андерсон Силва.

В интервюто пред медиите след галавечерта във Вегас, Уайт сподели, че бразилеца трябва да се замисли за оттегляне. Ето какво още каза Уайт:

Мисля, че Жуниор Дос Сантос трябва да помисли за бъдещето си в спорта. Вие ми кажете какво видяхте в тази битка, но аз видях как Жуниор беше наранен. Той беше наранен и тръгна да бяга с гръб към Гане, който вкарваше удари и го уцели с този лакът. Жуниор обърна гръб, след което Гане го удари с лакътя.

Трябва ли Дос Сантос да се оттегли от ММА ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес