Зареждане

Дейна Уайт: Не знам дали ще взема братята Пол в UFC

Дейна Уайт: Не знам дали ще взема братята Пол в UFC
Публикувано на: Юни 10, 2021 в 17:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт не е сигурен дали ще дава шанс на братята Логан и Джейк Пол в UFC. В последните две години двете звезди от YouTube станаха боксьори и успяха да приковат вниманието на милионите си фенове и ги запалиха по бокса.

Наскоро Логан направи показно с легендата Флойд Мейуедър и оцеля с него 24 минути. Джейк от своя страна вече има 3 победи в бокса и за последно нокаутира Бен Аскрен. Логан разкри, че е готов да се пробва в ММА, защото доста време е тренирал борба.

В интервю за TMZ Уайт реши да поговори за двамата братя и каза следното:

Не съм гледал боя, но чух, че стигнал до края. Много бих искал Флойд Мейуедър да приключи със спорта. Без повече битки на ринга. Мейуедър имаше невероятна кариера и трябва да спре. Глупаво е да прави такива битки. 

Няма съмнение, че братята Пол приемат битките сериозно. И двамата тренриат здраво и не излизат просто заради чековете. Нe знам дали ще ги приема в UFC. Не мога да кажа, че в миналото не съм взимал хора, които са 0-0 в ММА и не съм правил такива битки. Не знам. 

Не мразя тези хлапета. Двамата са намерили начин да се възползват от своята известност и да правят пари в битките. Добре е за тях. Винаги ще има такива битки. Хората говорят, че те изкарват много пари. 

Представете си Ким Кардашян да дойде и да се бие с Аманда Нунеш в UFC. Вероятно тя ще изкара повече пари от всеки. Братята Пол са започнали с YouTube oт деца и са се изградили. 

Не се е случило за една вечер. Не знам какви пари изкарват. Винаги ще има пазар за тези битки. Това е добре за хлапетата. Не знам дали ще ги взема в UFC.

Ще видим ли някой от братята Пол в UFC ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес