Зареждане

Дейна Уайт: Макгрегър трябва да се бие

Дейна Уайт: Макгрегър трябва да се бие
Публикувано на: Май 31, 2020 в 05:00 ч
Дейна Уайт смята, че е време най-голямата му звезда да се върне в клетката. В последно време Макгрегър е зает с това да се обявява за най-велик в историята и не мисли за битки. Преди няколко дни бившия двоен шампион отговори на предизвикателство от Андерсън Силва и прие да се бият, но това трудно ще се случи. В началото на годината Макгрегър се завърна в играта и нокаутира Доналд Серони за 40 секунди в полусредна категория.

Вижте още - Конър Макгрегър в топ 20 на най-платените атлети за 2020​​​

От тази битка "The Notorious" изкара 48 милиона долара и зае 16-тото място на списание "Forbes" с най-платените атлети за 2020 година. С такава заплата трудно Макгрегър би се изкушил за завръщане в играта, но Дейна е категоричен, че Макгрегър трябва да се раздвижи в лека категория. Ето какво сподели Уайт пред ESPN:


Двамата с Конър не сме говорили за битки. Конър си стои у дома и всички го предизвикват във всяка категория. Кой е следващ ? Чакам и Даниел Кормие да го предизвика. 

Макгрегър е такава личност, която ще отговори на такива предизвикателства. Мисля, че Конър Макгрегър трябва да започне с битките. Очевидно лека категория e най-важна. Ще видим какво ще излезе. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес