Зареждане

Дейна Уайт: Макгрегър - Чандлър ще се случи през есента

Дейна Уайт: Макгрегър - Чандлър ще се случи през есента
Публикувано на: Февруари 9, 2024 в 02:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт информира феновете за най-новите развития в усилията за организиране на Конър Макгрегър - Майкъл Чандлър.

По време на скорошно участие в The Pat McAfee Show, Уайт беше попитан кога Макгрегър срещу Чандлър най-накрая ще бъде организирано. Той отговори, като разкри, че UFC планира да резервира двубоя някъде през есента, изключвайки вариант за битка по време на International Fight Week през юни.

Макгрегър намекна по-рано тази година за завръщане през юни 2024 г., което по-късно беше опровергано от Уайт. Той не се е бил от втората поредна загуба от Дъстин Порие на UFC 264 през 2021 година. Нито Макгрегър, нито Чандлър са потвърдили или отрекли последното забавяне на битката.

Ако графикът на UFC за есента се изпълни, то тогава ще станат 3,5 години от последното появяване на Макгрегър в октагона. 

"Тази битка евентуално ще се случи. Да се надяваме, че ще бъде тази година. Няма дата за тази битка. Надявам се, че ще се случи през есента.", каза Уайт пред The Pat McAfee Show.

Явно тази битка ще продължи да се отлага.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес