Зареждане

Дейна Уайт: Макгрегър беше невероятен срещу Серони

Дейна Уайт: Макгрегър беше невероятен срещу Серони
Публикувано на: Януари 21, 2020 в 09:53 ч
Дейна Уайт е повече от доволен от представянето на своя любимец Конър Макгрегър. Миналия уикенд във Вегас видяхме голямото завръщане на Конър, което беше прекалено хубаво, за да е истина. "The Notorious" не даде никакви шансове на "Cowboy", който изглеждаше разсеян и не вкара нито един удар, което не е в негов стил.

Макгрегър записа първа победа от 3 години в клетката, а това беше най-бързата загуба в кариерата на Серони. Много хора вярват, че всичко е било нагласено и критикуват UFC, защото са превърнали битките в подобие на кеча. Президента на UFC обаче не се интересува от глупостите на хората и споделя, че никой не е очаквал такава победа. Ето какво сподели Уайт пред медиите за представянето на звездата си:


Бях отнесен от представянето на Макгрегър. Той беше невероятен. Вече няма да чуете забрани от моя страна за битки в полусредна категория с участието на Конър.  Знам, че винаги има критики и всеки си има мнение. Хората ще говорят, че Серони бил слаб, но това са глупости. 

Макгрегър беше бърз, удряше здраво и имаше план за игра. Конър победи едно кораво хлапе, което беше дошло за победа. Хората ще говорят глупости, но това е нещото, което правят. Макгрегър изглеждаше страхотно. 

Никой не очакваше такава победа. Никой! Конър изглеждаше силен и бърз. Всичко беше заради Конър и нямаше нищо общо с това, което говорят за Серони. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес