Зареждане

Дейна Уайт иска реванш между Хабиб и Макгрегър, но не в Русия

Дейна Уайт иска реванш между Хабиб и Макгрегър, но не в Русия
Публикувано на: Януари 19, 2020 в 09:57 ч
Голямата звезда Конър Макгрегър се завърна с гръм и трясък в ММА. Той сподели клетката с ветеранът Доналд Серони и го победи с нокаут за 40 секунди.

Това беше първа победа за ирландецът, който нямаше успех в клетката цели 1136 дни. "The Notorious" си спечели бонус за представяне на вечерта и сега ще чака, за да види какво ще се случи в битката между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън, които ще се бият през април за титлата в лека категория.

Макгрегър мечтае за отмъщение и иска реванш с непобедения дагестанец. Дейна Уайт знае, че срещата между тях ще е още по-интересна, защото сега неговия любимец отново е мотивиран и е готов да впечатлява. Президента на UFC сподели, че най-смисленото нещо е реванш между тях. Ето какво още каза Уайт:


Когато гледаме нещата, които имат смисъл не трябва да забравяме, че Конър имаше доста проблеми преди първата битка с Хабиб. Тогава той имаше контузии и проблеми в личния живот, като нямаше тази мотивация. 

Конър е обсебен от реванш с Хабиб, защото знае, че не беше на 100 % в първата битка. Хабиб е непобеден шампион и няма значение с какви опоненти се е бил, защото това не е лесно за постигане. 

Той е голяма звезда и това е битката, която трябва да направим. Такъв реванш е от калибъра Али - Форман, Али - Фрейзър. Конър иска да се бие с Масвидал, но той няма световна титла. 

Битката с Хабиб има най-много смисъл. Тази среща няма да се случи в Москва. Има много причини, поради които да не я правим там. Ще я организираме във Вегас, Великобритания или Ню Йорк. Вегас е мястото за такава голяма битка, но Хабиб не го харесва след това, което стана в първата среща. Не знам какво ще стане. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес