Зареждане

Дейна Уайт е готов да организира Мъск - Зукърбърг в UFC

Дейна Уайт е готов да организира Мъск - Зукърбърг в UFC
Публикувано на: Юни 23, 2023 в 17:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт е готов да сбие Илон Мъск и Марк Зукърбърг в UFC.

Вижте още - Илон Мъск и Марк Зукърбърг са готови за ММА битка

Дейна вярва, че битката между милиардерите може да стане най-голямата в историята. Всичко между Мъск и Зукърбърг започна като шега в социалните мрежи, но Уайт твърди, че Мъск и Зукърбърг са напълно сериозни за бой в клетката.

Дейна планира да взима по 100 долара за събитието, като част от приходите ще отидат за благотворителност. Ето как Дейна планира да направи Мъск - Зукърбърг:

"Снощи говорих и с Илон , и с Марк. Двамата са абсолютно сериозни по въпроса. Това ще бъде най-голямата битка в историята на света. По-голяма от всичко, което е правено досега. 

Ако тези момчета са сериозни, то аз правя битки, които хората искат да видят. С това си изкарвам прехраната. Ако те наистина искат да го направят и са сериозни, можем да намерим начин да го направим. 

Абсолютно, категорично бих го направил. Изграждаш истинска карта с истински бойци, на които искаш да дадеш популярност. Уверяваш се, че в картата има наистина забавни битки. Мъск и Зукърбърг са главното събитие.

Най-голямата битка на всички времена беше между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър. Мисля, че тази битка е тройно по-голяма. Няма ограничение за това какво може да постигне тази битка, защото всички ще я гледат. 

Всички ще искат да го видят.", заяви Уайт пред TMZ Sports. 

През последните няколко години Зукърбърг тренира джиу-джицу. Мъск споделил на Уайт, че има опит в бойните изкуства. Кой е вашият фаворит в такава битка ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес