Зареждане

Derrick Lewis прати цветя на Ronda Rousey преди срещата си с Ngannou

Derrick Lewis прати цветя на Ronda Rousey преди срещата си с Ngannou
Публикувано на: Юли 3, 2018 в 10:37 ч

Derrick Lewis ще се изправи срещу бившия претендент за титлата Francis Ngannou на UFC 226, което ще се проведе на 7-ми юли. Има и други неща обаче, които вълнуват Lewis към момента.

Преди време той се впусна в люта словесна битка с Travis Browne преди срещата им, като на фокус беше съпругата на Browne, Ronda rousey. След като стана ясно, че Rousey си е спечелила място в Залата на славата, Lewis се притесни, че бившата шампионка може да се появи на UFC 226. Самият той коментира:

"Той ми се представи преди срещата, обяснявайки ми, че съм му следващия опонент. И от тогава го наблюдавам. След битката обаче предизвика всички освен мен. Сякаш ме отбягваше, но предполагам имаше по-големи цели."

"Нека кажем, че напоследък тренирам повече от преди. За предните битки тренирах може би по 30 минути на ден. Сега обаче отделям по поне 2-3 часа. Тренирам по-сериозно. Правя всичко, което един ММА боец трябва да прави. Опитвам се да ям здравословно, но понякога се изтървам."

"Работя върху всичко - не само в стойка. Работя върху борбата, издръжливостта, всичко. Приемам нещата по-сериозно."

"В момента тежа около 127 килограма. Целта ми е да съм към 115 за битката."

"Ако го нокаутирам, ще се бия за титлата. Ако го надвия със съдийско решение, ще се бия с Curtis Blaydes."

Що се отнася до присъединяването на Rousey към Залата на славата, Lewis коментира:

"Вече ѝ пратих цветя. Опитвате се да ме разсеете. Трябва да се бия по-сериозно, защото може и да е на събитието. Може да ме гледа. Притеснявам се."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес