Зареждане

Дерик Люис: Уча се на ММА от видеа в YouTube

Дерик Люис: Уча се на ММА от видеа в YouTube
Публикувано на: Март 18, 2021 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата на UFC в тежка категория Дерик Люис се учи на ММА от видеа в YouTube. 36-годишния американец сподели това в подкаста на Джо Роугън, където беше гост преди няколко дни.

Черния звяр направи дебют в ММА преди 11 години и към днешна дата е с рекорд 25-7-1 в ММА. В миналото той беше шампион в тежка категория на Legacy FC, а днес се бие в UFC и е рекордьор по победи с нокаут в тежка категория.

Люис е в серия от 4 поредни победи и в края на миналия месец нокаутира тежко Къртис Блейдс. Преди няколко години Дерик се би за титлата, но загуби от Даниел Кормие. В своя подкаст Роугън реши да попита Люис за началото на кариерата му и Дерик разкри следното:

Моите синове имат плочки и ми казват, че съм дебел. Правя се, че не ми пука, но след това плача в стаята си. Преди време 1 мой приятел ми каза за ММА, а аз си нямах понятие от ММА по онова време. 

Това беше преди 10 години. Бях доста млад тогава. Все още нямам нужните ММА тренировки. Гледам видеа в YouTube и се уча на някои неща за ММА. Да, наистина гледам видеа и се уча.

Наскоро Люис сподели, че е готов да се бие със Сирил Гане и вероятно той ще е следващ за него в октагона.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес