Зареждане

Дерик Люис срещу Алексей Олейник през август

Дерик Люис срещу Алексей Олейник през август
Публикувано на: Юни 17, 2020 в 08:22 ч
Бойците в тежката категория Дерик Люис и Алексей Олейник ще се изправят един срещу друг през август. Двамата са съответно №4 и №11 в класацията на категорията. Въпреки че Люис се би наскоро за титлата, двамата се надяват да се изкачат нагоре в ранглистата, за да се доближат до шампионски двубой.

Люис винаги е имал здравословни проблеми, особено в последните си 8 битки. Той имаше постоянни проблеми с гърба си, които ограничиха представянето му в битките срещу Франсис Нгану, Даниел КОрмие и Марк Хънт.

Сега вече, след като Люис сподели, че травмите му вече са минали, той ще се изправи срещу Олейник с пълни сили.42-годишният Олейник обаче набра засилка с две поредни победи, като последната бе над бившия шампион Фабрицио Вердум.

Победа за всеки от тях ще ги доближи до битка за златото. В момента никой от тях не се е изправял срещу настоящия шампион Стипе Миочич, но тази битка може да бъде катализатор за претендентски двубой, който да доведе след това до шампионска титла.

Ако тази битка бъде част от същото събитие, в което ще видим и Йоел Ромеро срещу Юрая Хол, очакваме това лято да ни зарадва с доста качествени събития на UFC.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес