Зареждане

Дерик Люис препарира Къртис Блейдс с тежък нокаут

Дерик Люис препарира Къртис Блейдс с тежък нокаут
Публикувано на: Февруари 21, 2021 в 05:59 ч
Бившият претендент за титлата в тежка категория Дерик Люис записа поредна голяма победа. "The Black Beast" сподели клетката с Къртис Блейдс в главната битка на UFC Vegas 19, което се проведе в Лас Вегас.

В първия рунд Блейдс беше много предпазлив и играше от дистанция. Къртис опита да пренесе боя на земя, но Дерик го стресна с комбинация от удари.
Люис търпеливо поемаше джабове и ритници от страна на своя съперник. Блейдс взе центъра на клетката и точкуваше Люис. Къртис вкара тежки удари с левачката и бърка в окото на Люис, с което принуждава Хърб Дийн да го предупреди. Определено Блейдс спечели рунда.

Във втората част обаче нещата драматично се промениха. Люис опита да вкара удари, но Блейдс ги избегна и контрира. Къртис опитва да пренесе боя на земята, но Дерик се защити. Блейдс е нетърпелив и се навежда в търсене на събаряне, но това е голяма грешка, защото Люис го посрещна със зверски ъперкът. Блейдс е в тежък нокаут, а Люис се възползва и му вкарва още две бомби на земята.

Хърб Дийн спира боя в началото на втория рунд. Люис не съжалява за излишните два удара, които вкара и обвини Дийн, че не го спрял навреме. Няколко минути лекарите не могат да свестят Блейдс. С тази победа Дерик навлезе в серия от 4 поредни победи. Блейдс от своя страна се разделя със серия от 4 поредни победи. Люис сподели, че е готов да се бие с Джон Джоунс и Стипе Миочич.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес