Зареждане

Дерик Люис очаква кървава баня срещу Блейдс

Дерик Люис очаква кървава баня срещу Блейдс
Публикувано на: Февруари 20, 2021 в 00:00 ч
Дерик Люис е готов за битката с Къртис Блейдс, до която останаха броени часове. Двамата са главна битка на UFC Vegas 19, което ще се проведе в Лас Вегас. "The Black Beast" е в серия от 3 поредни победи и мечтае за още 1 шанс за титлата в UFC.

Люис загуби от Даниел Кормие в бой за титлата преди няколко години, но тогава прие с кратко предизвестие. Сега Дерик твърди, че е в най-добрата си форма и планира да пречупи Блейдс в първите три рунда:

Опасен съм, защото имам сила в ръцете и воля за победа. Не ме вълнува кой е мой опонент, защото смятам, че може да победя всеки. Влизам в боя в една от най-добрите  форми в кариерата ми. Сега съм много по-бърз. Сега е моето време и искам да им покажа, че няма да е лесно в битка с мен. 

Тази битка ще има много насилие и ще бъде много кървава. Вярвам, че ще пречупя Блейдс до 3-тия рунд и ще го направя. Ще бъде много напрегнат бой, защото и двамата искаме шанс за титлата. Вярвам, че мога да го победя. Ще бъде лудост да стана световен шампион в тежка категория. 

Лудост е, че аз имам най-много победи с нокаут в UFC. Аз дори не взимах насериозно този спорт. Това е моя предпоследна битка от моя договор. Трябва да се представя много добре, за да получа по-добър договор. Трябва да се представя възможно най-добре. Ще се бия така, сякаш това е моя последен шанс в UFC.

Кой ще победи в битката им ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес