Зареждане

Дерик Люис иска да направи реванш с Франсис Нгану

Дерик Люис иска да направи реванш с Франсис Нгану
Публикувано на: Март 15, 2021 в 00:00 ч
Дерик Люис иска втори шанс за бой с Франсис Нгану. Двамата тежковози премериха сили през 2018 година и всички очакваха здрава битка и зверски нокаут. За съжаление това не се случи и рефера няколко пъти трябваше да ги предупреждава, че трябва да са активни. Нгану и Люис не направиха нищо в клетката и срещата им е една от най-скучните в историята на UFC.

Двамата станаха обект на сериозна критика и враждата им така и не се разреши. 36-годишния американец е в серия от 4 поредни победи и в края на миналия месец нокаутира Блейдс. В края на март Нгану ще се бие за титлата със Стипе Миочич. Люис ще гледа с интерес и очаква реванш между него и Нгану:

Да, със сигурност трябва да има реванш с Франсис Нгану. Трябва да получа още 1 шанс срещу него. Искам да се бия с него в следващата ми среща. Искам да съм активен в клетката. Не искам да чакам никого, защото вече не съм млад. Не искам да чакам за титла или за определен опонент. 

Искам да се бия с всеки, който е готов. Знам, че времето ми за правене на пари изтича. Нямам много време, в което да правя пари и не искам да се бавя. 

Не знам как UFC искат да градят това момче Сирил Гане. Хората започнаха да ме отбелязват в публикации на битката му с Розенструик. Хората твърдят, че тя не е по-зле от тази, която имахме с Нгану. 

Трябва ли да има втора битка между Нгану и Люис ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес