Зареждане

Дерик Люис е благодарен на Адесаня и Ромеро за най-скучната битка

Дерик Люис е благодарен на Адесаня и Ромеро за най-скучната битка
Публикувано на: Март 20, 2020 в 13:46 ч
Дерик Луис е благодарен на Израел Адесаня и Йоел Ромеро, които заеха мястото му и направиха най-скучната битка в историята на ММА. “The Black Beast” беше обект на доста критика за трагичната битка, която си спретнаха с Франсис Нгану. Дерик успя да победи с решение през 2018 година, но в битката почти не видяхме размяна на удари между тях.

Доста фенове говореха, че това е най-скучната битка в историята, но сега тази между Адесаня и Ромеро може да се конкурира с тях. Камък е паднал от сърцето на Дерик, който вече няма да се притеснява, защото Адесаня се представил по-зле от тях. Бившия претендент за титлата в тежка категория благодари на Адесаня и ето какво още сподели в интервю:


Да, гледах битката между Адесаня и Ромеро и се радвам, че така приключи. Много хора критикуваха мен и Франсис за битката ни и говориха, че е най-скучната. Радвам се, че сега те ще заемат това място. Двамата с Нгану трябва да направим реванш. 

Трябва да има втора битка, защото тогава имах много проблеми и не тренирах както трябва. Сега вече всичко е наред и трябва да има втора среща. Гарантирам, че ще бъде много по-интересно. Втората битка ще бъде поне с един удар повече, отколкото беше последния път. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес