Зареждане

Demian Maia удуши Ben Askren в 3-тия рунд

Demian Maia удуши Ben Askren в 3-тия рунд
Публикувано на: Октомври 26, 2019 в 18:16 ч
Demian Maia и Ben Askren споделиха клетката в главната битка на събитието UFC Fight Night 162, което се проведе в Каланг, Сингапур. Битката между двамата се чакаше с голям интерес, защото те са известни с играта си на земя. Феновете притаиха дъх и очакваха битката да бъде повече на земята, но в началото двамата изненадващо се надиграваха в стойка.

В началото Maia откри срещата с удар в тялото, а Ben започна с десни удари. Askren вкарва ритници и нови удари, след които опитва удар със завъртане, но пропуска целта. Двамата влизат в клинч и разменят колена, а след това се разделят и влизат в нов клинч, където разменят ъперкъти. Maia вкарва ритници, а Ben опитва да пренесе битката на земята. В крайна сметка той постигна своето и събаря бразилеца на земята, където Maia опитва да събмитне Askren. В последните секудни Ben вкарва удари в тялото и край на рунда.

Във втория рунд двамата разменят леви удари и Askren отново разчита на ритници. Двамата пак влизат в клинч, където Maia вкарва колена. Askren отговаря с ъперкът и нова порция от размени в клинча. Askren отново пренася нещата на земя в края на рунда, където бразиелца пак опитва да го събмитне с триъгълник, но не успява. Demian пробва omoplata и kimura, но Askren се измъква. В края на рунда Askren го налага с чукове.

В началото на третия рунд Askren веднага опитва събаряне, но няма късмет. Maia вкарва ляв и влизат в клинч, след което Askren пренася битката на земята. Бразилеца успява да се изправи и размените на удари са подновени. Ben отново пренася екшъна на земята, но там бразилеца успява да му вземе гърба и прилага rear naked choke, с което кара  Askren да се предаде.

Това е 3-та поредна победа за легендата Maia тази година и с нея той вече е на второ място по най-много победи в историята на UFC. Пред него е само Donald Cerrone, който има 23 победи. Askren от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби и не е ясно какво ще се случи с него в UFC.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес