Зареждане

Demian Maia иска битка с Diego Sanchez

Demian Maia иска битка с Diego Sanchez
Публикувано на: Март 12, 2019 в 00:00 ч
Ветеранът Demian Maia иска да се завърне в клетката и да се изправи срещу друг ветеран в лицето на Diego Sanchez. Maia успя да прекъсне серията си от 3 поредни загуби с победа над Lyman Good и сега иска една забавна битка срещу Sanchez, който за първи път от години навлезе в серия от 2 поредни загуби, след като наскоро победи Mickey Gall:



Mного уважавам Diego, който е истински войн. Винаги съм казвал, че няма как да подценяваш опитен боец. Хубаво беше да видим как той победи, въпреки че го отписваха. За мен ще бъде чест да се бия с него. Мисля, че в момента такава битка е смислена. Сега е момента за нея и ако сега не стане, то никога няма да стане. Искам да се бия в Рио, но по-голямо значение има опонента ми.

 Готов съм да се бия срещу правилен опонент. Вече се бих с почти всички бойци и това са последните ми битки в клетката. Мисля, че сега е време за забавни битки, които нямат особено значение за ранглистата. Готов съм да се бия на събитие през май или юни, ако ми предложат точния човек. 

Diego има много добра игра на земя, но често е подценяван. Той е опитен и корав боец с голямо сърце. Няма да го подценя и мисля, че ще е забавна битка. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес