Зареждане

Деметриъс Джонсън: Топурия е неудобен за Волкановски

Деметриъс Джонсън: Топурия е неудобен за Волкановски
Публикувано на: Февруари 23, 2024 в 19:00 ч
Бившият доминатор в категория муха на UFC Деметриъс Джонсън не иска да вижда незабавен реванш между Илия Топурия и Александър Волкановски.

Както той споменава, Топурия е просто неудобен опонент за "Волк". В главното събитие на UFC 298 Топурия спечели шампионския пояс в категория перо от дългогодишния крал на тази дивизия Волкановски. След като загуби с нокаут във втория рунд, популярният "Волк" апелира за реванш, който Топурия е склонен да даде, въпреки че иска да даде шанс на някой от по-младото поколение.

Деметриъс Джонсън от своя страна е напълно против реванш, защото желае доброто на Волкановски. Такъв незабавен реванш няма да свърши добре, според Джонсън.

"Гледах Волкановски на пресконференцията и той все още е много жизнен. Аурата около него подсказва, че той все още иска да се бие, но въпросът е дали следва незабавен реванш за него ? Забелязах на пресконференцията след битката, че Волкановски каза: „По дяволите, тъкмо щях да започна да добавям някои нови елементи към тази битка.“ От моя гледна точка, ако Илия намери възможност да те удари, тогава заспиваш.

 Така че не знам какви нови инструменти е искал да използва в тази битка, за да попречи на Илия да се добере до него. Ако направят реванш, тогава всичко, което Илия трябва да направи, е леко да го удари. Той ще трябва да бяга от Илия Топурия за 25 минути. Наистина смятам, че Илия е неудобен за Алекс Волкановски. Ще бъде интересно да видим как Волкановски ще промени стратегията си, защото ако Илия го удари, тогава Алекс ще падне. 

Особено, защото той беше нокаутиран в тези последни битки. Вижте Вандерлей Силва и Чък Лидел. Нокаутират ли те веднъж, тогава ще те нокаутират отново и отново.", сподели Джонсън.

Има ли смисъл от незабавен реванш, след като Волкановски беше нокаутиран два пъти в последните си битки ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес