Зареждане

Деметриъс Джонсън е готов за трилогия с Адриано Мораес

Деметриъс Джонсън е готов за трилогия с Адриано Мораес
Публикувано на: Август 30, 2022 в 14:00 ч
След като отмъсти на Адриано Мораес и спечели титлата на ONE Championship в категория муха, Деметриъс Джонсън не се свени да даде реванш на своя съперник.

Насочвайки се към първата в историята на ONE Championship карта, която се проведе в Amazon Prime, Джонсън искаше да отмъсти на Мораес, след като бразилецът го нокаутира с коляно на земята. Деметриъс отмъсти на Мораес с нокаут по същия начин и го свали от трона в категорията.

Сега голямата легенда на UFC е отворен за всички претенденти. "Mighty Mouse" е повече от готов да приеме трета битка със своя съперник, но не бърза да го направи. 

„Нямам нищо против да дам шанс на Кайрат Ахметов, но това зависи от ONE Championship. Просто съм благодарен и благословен, че съм в позицията, в която съм. 

Нищо друго освен уважение към Адриано. И двамата сме нокаутирани един от друг. Така че съм сигурен, че той ще се прибере вкъщи, ще си почине и ще направи корекции. 

Ще се прибера вкъщи, ще направя корекции и ще си почина. Готов съм да се бия Адриано или Ахметов.“, каза Джонсън пред медиите.

Джонсън е с рекорд 31-4-1 в ММА и печели 4 от 5-те си битки за ONE. За 3 години в Азия той успя да спечели турнира на ONE, а сега и титлата им.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес