Зареждане

Дъстин Порие: Не искам повече да се бия с Конър Макгрегър

Дъстин Порие: Не искам повече да се бия с Конър Макгрегър
Публикувано на: Февруари 14, 2022 в 10:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория на UFC Дъстин Порие не иска да се бие повече с Конър Макгрегър. В миналото двамата направиха 3 битки. В първата им битка през 2014 година Макгрегър спечели с нокаут за минута и 46 секунди.

Миналата година обаче Порие нокаутира Макгрегър във втория рунд и постигна отмъщение. Преди битката Конър беше добряк и показваше уважение към съперника си. Макгрегър обаче реши да стане зъл, след като обявиха трилогията.

Той не спираше да обижда Порие и се закани, че Дъстин ще напусне на носилка. В битката обаче Макгрегър си счупи крака в първия рунд и загуби с технически нокаут. Конър беше този, който напусна залата на носилка.

В интервю за медиите в САЩ Порие сподели следното за своя враг от Ирландия:

"Аз и Конър имаме история. Бих се с него в категория перо, след което се бихме в лека категория 7 години по-късно. Успях да го победя. Вероятно няма да се бия с Конър отново.

 За мен тази врата е затворена. Не искам да се бия повече с него. Единствената причина да го направя отново е заради парите. Победих го два пъти подред. 

Мога ли да подобря двете си изпълнения ? Мога ли да го нокаутирам по-бързо ? Какво мога да направя ? Направих го вече. Ако го направя отново, тогава е само за пари, нали? Това е съвсем различно нещо." 

Има ли смисъл от 4-та битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес