Зареждане

Darren Till ще се качва в средната, но не иска битка с Yoel Romero

Darren Till ще се качва в средната, но не иска битка с Yoel Romero
Публикувано на: Септември 3, 2018 в 19:06 ч
Darren Till е решил, че трябва да се качи в средна категория, защото свалянето на килограми му идва в повече. Той ще се изправи този уикенд срещу Tyron Woodley за титлата в полусредна категория и смята да я спечели, да я защити и да приключи с категорията.

Darren обаче не иска да се изправя срещу звяр като Yoel Romero:

Oще няколко битки в полусредна категория и приключвам с нея. Отдавна съм казвал, че искам да се кача в средна категория, но това не значи, че след като спечеля титлата, ще предизвикам шампиона в горната категория. Искам да запиша защита на титлата и след това да се кача в средната, но това не значи, че веднага ще тръгна след шампиона.

Искам когато се кача при тях да си извоювам пътя към титлата. Виждам, че там има доста добри опоненти и има един боец срещу когото не искам да се изправя. Yoel Romero е звяр и не искам да се бия с него. Мога да кажа, че се радвам, защото той може да се качи в полутежка категория.

Вярвам, че в този живот трябва да си спечелиш шансовете и няма да откажа битка с шампиона, ако от UFC ми предложат, но предпочитам да се бия първо с бойци от топ 10 или топ 5 на средна категория. Искам да се кача при тях, защото вярвам, че съм най-добрия и мога да спечеля титлата и в тази категория.

Целта ми е да спечеля титлата в полусредна категория и след това да я защитя, защото трябва след това да мога да кажа, че съм си защитил титлата. Може би още 2 или 3 битки в полусредна категория и приключвам с нея. Няма как да подлагам тялото си на това още дълго.


Добри планове от стана на Till, но пред него стой трудна задача и първо трябва да победи Tyron Woodley този уикенд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес