Зареждане

Darren Till ще приеме битка с Kamaru Usman, но разбира играта на сигурно от Tyron Woodley

Darren Till ще приеме битка с Kamaru Usman, но разбира играта на сигурно от Tyron Woodley
Публикувано на: Август 29, 2018 в 19:16 ч
Darren Till е готов да приеме битка в последния момент с Kamaru Usman, който е резервен вариант в случай, че някой от Till или Woodley се оттегли в последния момент. По-рано тази седмица Woodley каза, че няма никакъв шанс да приеме битка с Usman в последния момент и Till разбира играта на сигурно, която е решил да играе Woodley:

Usman e резервен план за мен. Ако трябва да съм честен изобщо не ми пука. За разлика от Tyron аз съм готов да приема битка с Kamaru в последния момент, ако той е готов разбира се. Готов съм за всякакъв вариант и съм концентриран да си вляза в категорията и напълно да унищожа Tyron Woodley.

Изобщо не ме интересува тя или той или Usman  какво говори в Интернет. Не ми пука и всички вече може да ми викате Darren "Не ми пука" Till. На мястото на Woodley аз бих приел битка с Kamaru в последния момент, защото ако си най-добрия, то трябва да го показваш в моменти като този.

Разбирам, че Woodley се готви за висок и силен противник като мен и не иска в последния момент да променя цялата си стратегия. Той все пак си има причини да бъде шампион, който играе на сигурно и го разбирам.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес