Зареждане

Darren Till предупреди Donald Cerrone: Внимавай с ударите, ще те пратя в гроба

Darren Till предупреди Donald Cerrone: Внимавай с ударите, ще те пратя в гроба
Публикувано на: Октомври 19, 2017 в 16:00 ч
 
 Darren Till не мисли, че Donald Cerrone би искал да си разменят удари, когато се видят на 21 октомври по време на UFC Fight Night 118 в Полша.
 
Въпреки уменията в стойка, които Cowboy притежава, Till вярва, че размерът ще се окаже ключов в срещата и заявява, че не би попречил на опонента си, ако реши да пренесе битката на земята. 
 
"Внимавай с ударите, ще те пратя в гроба."
 
"Donald Cerrone ще се опита да ме повали и да ме пребори на земята. Прекалено е стар вече, за да се опита да ме победи с удари."
 
"По дяволите, вижте какъв съм. Почти два пъти колкото него. Как ще ме удря? Естествено е да се опитва да ме повали долу. Не го виня за това."
 
Cerrone, разбира се, притежава доста повече опит - все пак се е бил в двойно повече ММА срещи от Till, като това се счита за едно от основните му преимущество за срещата. Till знае това, но имайки предвид, че се състезава в Муай Тай от 12-годишен и перфектният му до момента резултат, не смята, че опонетът му би показал нещо, което да го изненада особено.
 
"Cerrone вече е от старото поколение и ще се изправи срещу боец от новото. Може и да има повече срещи зад гърба си, но да не забравяме, че се състезавам от 12-годишен. Първата си професионална среща направих на 15, така че и аз имам известен опит."
 
"Не съм се бил срещу най-добрите, но и никой не е успявал да ме повали. Трябва някой да се изправя срещу някой много специален, за да загубя евентуално, но Cerrone не е такъв."
 
Till обещава да бъде агресивен в октагона, по време на срещата:
 
"Ще действам умно и ще бъда много по-агресивен, няма да го оставям да си почине дори за миг. Ще го прекарам през ада от болка."
 
Въпреки всичко обаче, боецът от Ливърпул споделя за уважението си, което изпитва към своя опонент:
 
"Виждам, че всичките работи, които говоря по негов адрес преди срещата го ядосват, но въпреки всичко изпитвам огромно уважение към този човек. Има си своите фенове и последователи, които с право го подкрепят."
 
"След двубоя най-вероятно ще си стиснем ръцете, може дори и някоя бира да изпием заедно, но влезем ли в ринга, сме само двамата и никой не може да му помогне да се справи с мен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес