Зареждане

Darren Till оставa в полусредна категория, но иска битка срещу Israel Adesanya

Darren Till оставa в полусредна категория, но иска битка срещу Israel Adesanya
Публикувано на: Януари 16, 2019 в 08:47 ч
Darren Till е взел решение и ще остане в полусредна категория, въпреки че има затруднения със свалянето на килограми. Till отдавна иска да се качи в средна категория, но ще остави тези планове настрани и ще направи още няколко битки в полусредната. Той обаче знае, че след няколко битки ще трябва да се качи, защото не иска да уврежда тялото си и вече набеляза опонент в лицето на Israel Adesanya, което ще се бие срещу Anderson Silva:



Определено ще се кача в средна категория, защото всички знаете, че е трудно да свалам килограми. За събитието в Ливърпул се провалих на кантара, но за битката с Tyron Woodley ми беше лесно и това му накара да се замисля и да реша, че може да изкарам още няколко битки в категорията. За сега мога да свалям килограмите и ще остана. 

Ще се кача в средна след време и вече казах на Sean Shelby, че искам най-голямото предизвикателство и това е Israel Adesanya. Искам да съм най-добрият, а сега в средна категория ‘Style Bender’ е сред най-добрите. Мисля, че ще направим добра битка в стойка и това е добър двубой в бъдеще. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес