Зареждане

Darren Till не се интересува от бременната си приятелка, а само от успеха

Darren Till не се интересува от бременната си приятелка, а само от успеха
Публикувано на: Август 8, 2018 в 10:16 ч
Darren Till е забравил семейството си докато тече подготовката му за предстоящата среща за титлата в полусредна категория.

Да бъдеш топ боец изисква жертви и отдаденост, както и малко себичност. Но къде е границата?

Според Till, който ще се изправи срещу Tyron Woodley за титлата следващия месец, когато ще се проведе UFC 228, единственото, което има значение за него, е успехът му в клетката:

"Имам приятелка, която е в седмия месец. Не ме вълнува това. Имам и дъщеря в Бразилия, която не съм виждал вече година. Не ме вълнува. Единствено ме интересува успехът и величието. Затова съм тук."

25-годишният Till се изкачи до върха на дивизията с главоломна скорост. Той обаче има накъде още да расте. Бойците черпят сила и енергия от всякакви източници от ежедневието. Това, което мотивира един, може да не действа по същия начин на друг. Повече бойци със семейства, например, черпят сили именно от там - от съпрузите си, от своите деца.

Не такъв е случаят обаче с Till, който гони успеха. Не е лошо, но да пренебрегнеш детето си и бременната си приятелка заради успеха в Октагона изглежда малко извратено.

Till ще предизвика Woodley на UFC 228, което ще се проведе на 8-ми септември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес