Зареждане

Дарън Тил: Ютубъри правят пари, а аз продавам старите си дрехи

Дарън Тил: Ютубъри правят пари, а аз продавам старите си дрехи
Публикувано на: Ноември 2, 2023 в 12:00 ч
Бившият състезател в полусредна категория на UFC Дарън Тил наскоро сподели мислите си за популярния ютубър „IShowSpeed“.

Тил изрази ужаса си от успеха на този създател на съдържание с нетрадиционно поведение в сравнение с професионалните ММА спортисти. Дарън Джейсън Уоткинс, известен като „IShowSpeed“ или просто „Speed“, се издигна до интернет звезда чрез своето откачено съдържание.

Едва на 18 години, Speed започва своето пътуване за създаване на съдържание през 2017 г., фокусирайки се основно върху видеоигрите.

Неговият ангажиращ и хумористичен стил, белязан от странни изрази и реакции, го накара да насочи вниманието си към предаване на живо в платформи като YouTube и Twitch. Популярността на Speed скочи рязко, натрупвайки впечатляващи последователи от над 20 милиона абонати в YouTube.

Това неочаквано покачване на славата привлече вниманието на бившата звезда на UFC Дарън Тил. Реакцията на Тил за успеха на Speed обаче далеч не е положителна. Той не разбира как създател на съдържание, известен с ексцентричното си поведение, може да печели милиони, докато професионалните ММА бойци като него изпитват финансови затруднения.

„Мразя това дете толкова много. Как този тип поведение му печели милиони, докато аз седя тук в спалнята и гледам какви дрехи да продам ? Тъжно, честно казано. Мразя обществото.”, написа Тил в социалните мрежи.

Живеем в несправедлив свят.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес