Зареждане

Дарън Тил е бил арестуван в Стокхолм за шофиране в нетрезво състояние

Дарън Тил е бил арестуван в Стокхолм за шофиране в нетрезво състояние
Публикувано на: Септември 1, 2022 в 05:00 ч
Бившият претендент за титлата на UFC в полусредна категория (до 77 кг), британецът Дарън Тил е бил арестуван в края на юли в Стокхолм (Швеция) за шофиране в нетрезво състояние. Това съобщава изданието Expressen.

Според източника в нощта на 31 юли полицейски патрул в центъра на Стокхолм забелязал сребристо ауди с британски номера, което се движило с висока скорост. Тил го управлявал, а с него имало жена. Когато патрулите се свързали с тях, спътникът на боеца заявил, че именно Тил е шофирал.

Според доклада на полицейския патрул Дарън бил развълнуван и не искал да отговаря на въпросите на патрула. По думите му той се връщал от ресторант, където пил вино. Дарън също казал, че жената е шофирала.

В протокола от предварителния оглед е посочено, че мъжът е преминал дрегер, който е показал положителен резултат за наличие на следи от алкохол. Когато Тил е информиран за това, той отговорил на английски, че това ще съсипе кариерата му.

Впоследствие, в хода на разследването, британецът променил първоначалния си отговор и признал, че е шофирал. Имайте предвид, че Тил е известен с приятелството си с Хамзат Чимаев. Това е причината Тил да бъде в Щвеция, където Чимаев живее и тренира.

Все още не е ясно какви ще бъдат последствията за Тил след този арест.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес