Зареждане

Daniel Teymur срещу Chase Hooper на UFC 245

Daniel Teymur срещу Chase Hooper на UFC 245
Публикувано на: Ноември 3, 2019 в 00:00 ч
Младият талант Chase Hooper най-накрая получи шанс да дебютира в UFC и ще го направи срещу Daniel Teymur на UFC 245, което ще се проведе през декември във Вегас. Битката им ще бъде в категория перо. 20-годишният Hooper е с рекорд 8-0-1 в ММА и в средата на миналата година взе участие на Contender Sеries, където успя да победи Canaan Kawaihae.

Той впечатли Dana White, но президента на UFC не му предложи договор, а вместо това го пусна да се състезава в други организации. Chase се завърна в клетката през март тази година на Island Fights 54 и победи с нокаут Sky Moiseichik. Няколко месеца по-късно на Titan FC 55 той успя да събмитне Luis Gomez и сега година и половина по-късно получава шанс да се докаже в UFC.

31-годишният Teymur от своя страна е с рекорд 7-3 в ММА и годината не започна добре за него. Той загуби в началото на годината от Chris Fishgold и навлезе в серия от 3 поредни загуби в UFC, като вече виждаше изхода. През юни той получи нов шанс да се докаже и успя да победи с решение Sung Bin Jo, с което записа първа победа в UFC и така има статистика 1-3 в организацията.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес