Зареждане

Даниел Кормие се оттегля , ако не се бие с Миочич през лятото

Даниел Кормие се оттегля , ако не се бие с Миочич през лятото
Публикувано на: Март 30, 2020 в 08:44 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Даниел Кормие трябваше да се оттегли преди една година, но тогава чакаше битка с Брок Леснар и остана в играта. Даниел мечтаеше да прибере големите пачки от битката с Брок, но Леснар отказа и така Даниел трябваше да промени своите планове. Той се би с Дерик Люис и защити титлата си, а след това даде реванш на Стипе Миочич. Двамата се биха през август миналата година и Даниел печелеше убедително рундовете, но в края на 4-ти рунд Миочич го нокаутира и си върна титлата.

Кормие от своя страна загуби за първи път в тежка категория и сега иска трета битка, за да се види кой е по-добър. Двамата имат по една победа с нокаут един над друг и Кормие сподели, че ако битката им не се случи през лятото, то тогава той спира с ММА. В момента всичко е спряло заради коронавируса, но "DC" се надява, че нещата ще се нормализират. Ето какво сподели той в интервю:


Не мисля, че третата ни битка ще бъде забавена толкова много. Мисля, че срещата ще се случи през лятото или към края на лятото. Мисля, че страната ще заработи през лятото и ние ще се завърнем. Сега не можем да тренираме и не знам как още влияе това на останалите неща. 

Да, ако това нещо продължи и през есента и навлезе през зимата, то няма начин аз да остана. До тогава ще съм приключил. Мисля, че битката трябва да се случи през лятото. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес