Зареждане

Даниел Кормие: Нейт Диас не трябва да оглавява UFC събития

Даниел Кормие: Нейт Диас не трябва да оглавява UFC събития
Публикувано на: Март 1, 2024 в 10:00 ч
Даниел Кормие не се интересува от появата на Нейт Диас в главното събитие на UFC 306. Самият Диас коментира думите на Кормие, атакувайки го в социалните мрежи.

Наскоро Нейт, който е един от най-популярните бойци в света, изкуши ММА феновете с потенциалното си завръщане в октагона на UFC. Диас заяви, че би искал да се появи на UFC 306 този септември в уникалното място в Лас Вегас, "Сферата". Даниел Кормие коментира тази идея на Диас в канала си в YouTube.

"DC" вярва, че той може да се появи на UFC 306, но не и в главното събитие на вечерта.

"Харесвам Нейт Диас, но вярвам, че сега е времето, когато трябва да бъдем честни със себе си, когато Нейт трябва да бъде честен със себе си. Имаме само няколко души, които могат да се появят в главното събитие на PPV галавечер. Мисля, че можеше да го направи само срещу Конър Макгрегър или Хорхе Масвидал. Но нека бъдем честни – ние сме тези, които им даваме статус.

Всички веднага обръщат внимание на името му, както и аз сега, но дали такава галавечер изглежда по-добре с него в главното събитие ? Името има голяма стойност, но като боец, Нейт вече не е човекът. Това не е същият Нейт, който победи Макгрегър. Той имаше своите моменти, като например в битката с Леон Едуардс, но освен едно действие загуби битката. 

Последната му победа беше срещу Тони Фъргюсън и знаем как изглежда сега. Бих ли го гледал как се бие на PPV карта ? Определено. Но да се появиш в главното събитие на тази галавечер, когато други големи бойци го заслужават. Не мисля така. Не е нужно да го виждам.", каза Кормие.

Диас отговори накратко на думите на Кормие в своя X профил.

"Тази кучка не е боец, а пълна противоположност. Добър разговор, DC.", написа Диас.

Трябва ли Нейт да оглавява UFC събития ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес