Зареждане

Даниел Кормие: Джоунс е човек, който не се учи от грешките

Даниел Кормие: Джоунс е човек, който не се учи от грешките
Публикувано на: Септември 30, 2021 в 10:00 ч
Даниел Кормие пое малко отговорност за лошото поведение на Джон Джоунс. Преди няколко дни "Bones" беше арестуван в Лас Вегас. Той дърпал своята годеница за косата и срещу него бил подаден сигнал в полицията от малкото му дете.

Полицаите дошли, а Джоунс се ядосал и вкарал удар с глава в предния капак на патрулката. Джон беше арестуван за пореден път и отново ще му се наложи да застава пред съда. За съжаление той упорито отказва да се промени, въпреки че не спира да говори за религия и добри дела.

Джоунс даже участва в благотворителност, но явно понякога неговата психика се огъва. Кормие смята, че лошото поведение на Джоунс довело до успехи и заради това Джоунс не иска да се промени.

Ето какво още сподели Кормие за Джоунс и промените:

Като човек, който има истински лични отношения с Джоунс в професионален план, казах някои неща още през 2017 г., преди да се бием за втори път. Говорих за грешки и как, когато правите грешки, те ви променят. Джоунс очевидно не се учи от грешките. 

Но аз също поемам малко отговорност, защото мисля, че в много ситуации, ти се учиш. Казах във видеото с обратното броене, че начинът, по който Джон Джоунс ще направи промени е като губи загуби мен. Не го победих. Чеъл Сонен не го победи. Толкова много хора не го победиха. 

Никога не сме го принуждавали да се погледне в огледалото. Цялото лошо поведение все пак доведе до успех. И така, защо да го променяте? Защо да го променяте? Жалко е.

Прав ли е Кормие ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес