Зареждане

Даниел Кормие: Дейна Уайт ми подари 1 милион долара

Даниел Кормие: Дейна Уайт ми подари 1 милион долара
Публикувано на: Юли 22, 2022 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC в две категории Даниел Кормие разказа как президентът на UFC Дейна Уайт веднъж му изпратил чек за 1 милион долара. 

Кормие е жива легенда на UFC и успя да спечели титлите в полутежка и тежка категория. "DC" е един от най-добрите ММА бойци в историята. Към днешна дата той е в Залата на славата на организацията и работи като коментатор при тях.

Със сигурност Кормие щеше да е най-великият в полутежка категория, ако не беше Джон Джоунс. Кормие записа рекорд 22-3-1 и е първият двоен шампион, който успява да защити и двете си титли. През 2015 година Даниел се би с Джоунс и загуби с решение.

"DC" заработил само 80 000 долара от тази загуба, но Дейна го зарадвал с подарък.

„През 2015 г. се бих с Джон Джоунс за първи път. Страхотно се бихме. 

Печелех $80 000, за да участвам и $80 000 долара, ако можех да спечеля. Загубих. И напуснах арената с идеята, че съм спечелил 80 хиляди долара за участие и ще получа приблизително същата сума от спонсори. 

Дейна Уайт ми се обади два дни по-късно и каза: „Хей, човече, току-що го видях. Цифрите са скандални. Ще ти изпратим един милион долара." 

Пичът ми изпрати чек за милион долара на следващия ден, само защото каза, че съм свършил страхотна работа“, цитираха думите на Кормие от BJPENN.COM

Кормие винаги е бил в добри отношения с UFC, така че този подарък не е изненада.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес