Зареждане

Daniel Cormier: Правим трилогия с Miocic и спирам с ММА

Daniel Cormier: Правим трилогия с Miocic и спирам с ММА
Публикувано на: Септември 24, 2019 в 08:31 ч
Качил: DoloR
Бившият двоен шампион Daniel Cormier потвърди, че ще се бие за трети път срещу Stipe Miocic и иска това да се случи на UFC 245 през декември. Миналия месец Miocic се затрудни доста срещу Cormier, но успя да го нокаутира в 4-тия рунд и си върна титлата в тежка категория. За Daniel това беше първа загуба в тежка категория в кариерата му и прекъсна серия от 15 поредни победи.

Cormeir доминираше в първите три рунда и щеше да спечели по точки, но в 4-тия рунд Мiocic започна да вкарва крошета в тялото и благодарение на тях в последната минута на рунда нокаутира Cormier. Миналата година DC нокатуира Miocic в 1-вия рунд, с което му отне титлата и стана двоен шампион.

Двамата имат по една победа един над друг и Cormier иска трилогията, за да се разбере кой е по-добър. DC е категоричен, че следващата битка с Miocic е последна за него в ММА, без значение от резултата:


Имам намерение да се бия с това момче за 3-ти път и този път ще се бия правилно. Надявам се, че това ще ми е достатъчно, за да си тръгна с вдигнати ръце. Ще се бием отново и това ще бъде моята последна битка в ММА, без значение от резултата. 

Това ще бъде последния път, в който влизам в октагона. Истинско съперничество в тежка категория издига спорта и мисля, че сега двамата го имаме. Възнамерявам да се върна и да се бия така, както съм тренирал за срещата. Във втората битка той свърши страхотна работа. 

Stipe Miocic показа своите възможности и психика. Не казвам, че в третата битка ще сграбча Miocic и ще го тръшна, но определено ще се справя по-добре от миналия месец. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес