Най-големият сайт за бойни спортове

       

Дани Златков остана без противник, Захариев се контузи

Дани Златков остана без противник, Захариев се контузи
Публикувано на: Януари 13, 2018 в 16:33 ч

След като футболистът Дани Златков реши да влезе в клетката на ММА състезанието SFC 6, организаторите бързо намериха неговия противник  - водещият Наско Михайло.

За съжаление обаче вчера по време на кантара стана ясно, че Наско е болен от грип и няма да може да се бие, но на негово място смело излезе актьорът Ивайло Захариев.

Ден по-късно, в деня на самата битка обаче стана ясно, че Захариев е получил травма по време на подготовката и няма да може да участва, което оставя Дани Златков без противник за довечера. Въпреки това последните новини са, че има нов съперник за футболиста, който все още не е обявен официално.

Ето какво написа звездата от "Под прикритие":
 
"За да няма спекулации:
Като сериозен професионалист трябваше току-що да взема трудно решение. Участието ми в ММА мач не е самоцел. Харесвам ММА и това е мъжки спорт, в който не може да се правят компромиси. След като ме поканиха снощи да заместя Наско, приех с радост и веднага отидох на тренировка, на сутринта пак. Преди около час се контузих и не мога да си позволя да действам безразсъдно. Като професионалист смятам, че в спорта няма място за излишен риск и безразсъдни действия. Отказването ми от мача е уважение към противника, спорта и професионализма. Имаше възможност да се договорим, което аз не мога и няма да приема. Ще намеря начин да се насладя на стойностна битка скоро и ще се подготвя за нея подобаващо. Дотогава моето място е в театъра. Предстоят ми представления в страната, Испания и Щатите, за които трябва да се възстановя."
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Да си припомним доминиращата победа на Владислав Генов в SFC 6

Да си припомним доминиращата победа на Владислав Генов в SFC 6
Един от най-перспективните български ММА състезатели, Владислав Генов, записа поредното си участие миналия месец в събитието SFC 6.
Новини » февруари 21, 2018 (0)
цялата новина

Излезе официалният афтър трейлър от SFC 6

Излезе официалният афтър трейлър от SFC 6
Малко след проведеното на 13-ти Януари в зала Арена Армеец, 6-то издание на Spartacus Fighting Championship, организаторите от Combat Promotion публикуваха и официалният афтър трейлър от грандиозната гала вечер.
Новини » януари 28, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook