Зареждане

Dana White се ядоса на Helwani и забрани на Jones да му отговори на въпроса

Dana White се ядоса на Helwani и забрани на Jones да му отговори на въпроса
Публикувано на: Декември 28, 2018 в 01:35 ч
Преди малко се проведе последната пресконференция преди събитието UFC 232, което се провежда този уикенд в Калифорния. Бойците от главната и подглавната битка присъстваха и отговаряха на въпросите, които медиите им задаваха. Известния със своите провокативни въпроси Ariel Helwani отново успя да ядоса Dana White, защото го попита за забраненото вещество, което беше открито в проба на Jones, която беше взета по-рано този месец.


Вижте какво се случи във видеото:



Ariel Helwani: Чух, че ти Dana, както и Andy Foster и Novitzky казахте, че сте на 100% сигурни, че това не е ново поглъщане на забраненото вещество, но откъде сте сигурни ? 


Dana White: Ние знаем това, защото експертите ни го казаха. Това е тяхна работа. Откъде ще знам иначе ? Експертите ни казват. 

Ariel Helwani: Кои са тези експерти ?


Dana White: Попитай Jeff Novitzky. Обади му се и си запиши час за интервю и той ще ти каже. 


Тук в тази ситуация реши да се намеси Jon Jones и да предложи помоща си на Helwani, но Dana White веднага го скастри и Jones се отказа.


Jon Jones: Ariel, мога да ти помогна с този въпрос.

Dana White: Знаеш ли, всъщност не можеш да му помогнеш. Остави на Novitzky да отговаря вместо теб. Той е експерта. Jones беше хванат с пикограм за бога. Не мисля, че той може да ти отговори. Говори с Jeff. Ако искаш да говориш за забранени вещества, то тогава говори с Novitzky. 

Ariel Helwani: Jon, какво искаше да ми кажеш ?

Jon Jones: Ще послушам съвета на шефа си и ще си замълча.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес