Зареждане

Dana White: Rachael Ostovich няма проблем да се бие с Greg Hardy на едно събитие

Dana White: Rachael Ostovich няма проблем да се бие с Greg Hardy на едно събитие
Публикувано на: Декември 7, 2018 в 08:40 ч
Голям скандал се развихри преди няколко дни, когато стана ясно, че UFC слагат в една карта Greg Hardy, който в миналото беше осъден за домашно насилие над приятелката си и Rachael Ostovich, която преди няколко седмици стана жертва на домашно насилие. Доста хора останаха разочаровани от това решение на UFC, но Dana White се защити и каза, че Ostovich няма никакви проблеми от това, че с Hardy са в една карта:



Нашите карти за събитията се работят с месеци. Rachael беше аут от събитието, защото имаше проблеми, а след това се обади и каза, че иска да остане на събитието. Не исках да и позволявам да се бие, заради това, което се беше случило. Казах на Rachael, че трябва да си вземе почивка, но тя настоя и ми даде 75 причини, които показват, че тя трябва да се бие. 

Съгласих се с нея и я оставих на събитието. Ако искате да правите проблеми от това, че двамата с Hardy се бият на едно събитие, то тогава правете проблеми. Всеки може да прави каквото си реши. Говорихме си с Rachael Ostovich и тя каза, че няма никакви проблеми от това, че двамата с Greg са на едно събитие и това е най-важното за мен.




Tрябва ли жертва на домашно насилие и насилник да се бият на едно събитие ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес