Зареждане

Dana White: Освобохиме John Lineker, защото не беше професионалист

Dana White: Освобохиме John Lineker, защото не беше професионалист
Публикувано на: Юли 7, 2019 в 05:00 ч
Преди няколко дни стана ясно, че UFC вече няма да ползват услугите на John Lineker и той беше освободен от най-голямата ММА организация. Lineker е с рекорд 31-9 в ММА и спечели 8 от последните си 10 битки в UFC. Всички негови 3 загуби в организацията бяха с решение и той беше сред най-добрите в категория петел.

John изрази недоволство преди време и пожела да го премахнат от UFC, защото не му дават битки, а организацията му даде шанс да се бие с кратко предизвестие срещу Rob Font на 22-ри юни, но Lineker се контузи в последния момент и се оттегли. В миналото той често се проваляше на кантара и сега Dana White оправда неговото уволнение с непрофесионализъм от страна на бразилеца:


Мисля, че го освободихме, защото не успяваше да си влезе в категорията няколко пъти. Знам, че хората, които организират битките му бяха много ядосани. Това момче не беше професионалист. Губиш парите и времето на много хора, когато не можеш да стигнеш до клетката.

 Ние очакваме от нашите бойци да показват, че са професионалисти и да се явяват за битка. Мачмейкърите не бяха доволни от него и приключихме. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес