Зареждане

Dana White: Няма начин Michael Bisping да се е бил в UFC с изкуствено око

Dana White: Няма начин Michael Bisping да се е бил в UFC с изкуствено око
Публикувано на: Октомври 14, 2019 в 05:00 ч
Бившият шампион в средна категория Michael Bisping наскоро реши да покаже своето изкуствено око и феновете определено имаха доста въпроси. В средата на миналата година той обяви, че се оттегля от ММА. “The Count” се оттегли в серия от 2 поредни загуби и със статистика 30-9 в клетката. Той успя да спечели титлата в средна категория на UFC и да я защити един път.

В своята кариера Bisping е поемал сериозни щети, но най-сериозна беше контузията в окото от битката с Vitor Belfort през 2013 година. От TMZ решиха да намерят Bisping и да го попитат дали се е бил с изкуствено око и ето какво им каза той:


Не се тревожете за това дали съм се бил с изкуствено око в UFC. Успях да спечеля титлата, а останалото няма значение. Изглеждаше добре, нали ?  Показах го, но това беше еднократно. Няма да се повтори.


От TMZ се свързаха и с Dana White, за да намерят отговор на тази мистерия. Президента на UFC беше категоричен, че Bisping няма как да заблуди лекарите в UFC и следователно няма начин той да се е бил с изкуствено око. Ето какво сподели още White:


Той си минаваше медицинските прегледи. Имаше операция на окото и ако не беше си извадил изкуственото око, нямаше да разберем, че има такова. Нямам представа кога се е сдобил с изкуствено око. 

Не, няма начин той да е заблудил лекарите и да се е бил в UFC с изкуствено око. Лекарите ти гледат очите и се надявам, че могат да правят разлика между истинско и изкуствено око.  


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес