Зареждане

Dana White: Няма да плащам повече пари на бойците от UFC 232

Dana White: Няма да плащам повече пари на бойците от UFC 232
Публикувано на: Декември 28, 2018 в 10:24 ч
Президента на UFC, Dana White няма да плати повече на бойците от предстоящото събитие UFC 232, което ще се проведе в Калифорния. Вчера той беше попитан дали ще им даде повече, защото те ще трябва да платят високи данъци в Калифорния след като цялото събитие беше преместено от Лас Вегас заради Jon Jones. Dana категорично заяви, че няма да им плати повече, защото и на него няма кой да му плати:



Това не беше лесно решение. Понякога се налага да действаш. Няма как всички да са щастливи. Няма как всички фенове и бойци да са щастливи, но ние намалихме цените на билетите и дадохме възможност на хората, които имаха билети за Вегас да купят билети за Калифорния с предимство. Имаме около 3 000 човека, които имаха билети за Вегас, но си купуха и в Калифорния. 

Направихме всичко, което можахме, за да помогнем. Няма да платя повече на бойците. Кой ще плати моите данъци ? Нещата са такива, каквито са или се биеш или не се биеш. Трябвше да се преместим и това струваше на всички ни пари. Преместването ни струваше около 6 милиона.  






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес