Зареждане

Dana White: Khabib трябва да се бие с Tony Ferguson

Dana White: Khabib трябва да се бие с Tony Ferguson
Публикувано на: Септември 21, 2019 в 08:30 ч
Качил: DoloR
Dana White реши да сподели какви са бъдещите планове на организацията за техния шампион в лека категория. Президента на UFC твърди, че Khabib Nurmagomedov задължително трябва да брани титлата си срещу Tony Ferguson, който е безспорен претендент и миналата година беше временен шампион. Ferguson е в серия от 12 поредни победи и няма кой да го пререди в категорията.

Двамата бойци трябваше да се бият 4 пъти в миналото, но контузии им попречиха да стигнат до среща в клетката. Сега от UFC ще се опитат да ги сбият за 5-ти път, но има и резервни варианти. White споделя, че Geroges St-Pierre и Conor McGregor също са в играта за титлата и може да получат шанс, но само ако Ferguson не може да се включи:


Conor ще се бие в началото на следващата година. Що се отнася до Khabib, то битка между него и Tony Ferguson трябва да се случи. Вече опитахме да ги сбием 4 пъти и се надявам, че този път вече ще стане. Това е битката, която има смисъл. 

Разбира се, че може да се случи и супер битка между Khabib и Georges St-Pierre. Първо трябва да видим какво ще стане с Tony. В миналото той имаше шансове, които не искаше да приеме и ако сега отново го направи, то тогава ще имам интерес в битка между Khabib и GSP. 

Да, възможно е и втора битка с McGregor. Мисля, че Conor ще трябва да се бие с някого преди да получи шанс за титлата. Битката между Khabib и Ferguson трябва да се случи. Има доста възможности и трябва да видим как ще протекат нещата. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес