Зареждане

Dana White: Харесвам Jose Aldo, но той не може да свали килограми за битка с Henry Cejudo

Dana White: Харесвам Jose Aldo, но той не може да свали килограми за битка с Henry Cejudo
Публикувано на: Август 22, 2019 в 08:09 ч
Качил: DoloR
Dana White е голям фен на бившият шампион Jose Aldo, но не вярва, че той може да свали нужните килограми, за да слезе в категория перо и да се бие с Henry Cejudo. В последните няколко дни Cejudo и Jose се заканват един на друг в социалните мрежи и всеки вярва, че може да победи другия.

Президента на UFC първоначално сподели в интервю за Combate, че харесва Aldo във всяка категория, но малко по-късно през MMAJunkie каза, че не вярва бразилеца да се справи със свалянето на килограми, с което охлади мераците му за битка с "Triple C":


Aldo ми изпрати съобщение, но аз му казах, че ще видим. Все още не знаем какво ще стане с тези категории. Ще го уведомя, след като вземем някакви решения. Харесвам Jose Aldo във всяка категория. 

Няма начин това хлапе да свали до категория петел. Спомняте ли си, когато той беше шампион и изпитваше доста затруднения да сваля до категория перо ? Не приемам това насериозно, защото той вече не е млад. Обичам Aldo, но не искам да го виждам как сваля толкова килограми. Няма да е добре за него.


Бившия шампион продължава да настоява, че правил проучване, което показва, че може да свали до категория петел за Cejudo:


Dana White, когато аз говоря за нещо, то аз го приемам насериозно и за истина. Вече правих тест и мога да сваля до категорията. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес