Зареждане

Dana White готов да говори с Джъстин Бийбър и Том Круз

Dana White готов да говори с Джъстин Бийбър и Том Круз
Публикувано на: Юни 17, 2019 в 09:25 ч
Преди седмица Джъстин Бийбър сподели в социалните мрежи, че иска да се бие с Том Круз и потърси човек, който може да организира битката им. Бийбър отбеляза Dana White в своята публикация и това определено е породило интерес в White, който винаги е готов да организира големи неща. За всички е ясно, че това е голямо фрийк шоу, но двамата са сред най-известните в света и много хора ще платят, за да гледат това. White е играч, който се интересува от приходите и сподели, че е готов да говори с Джъстин Бийбър и Том Круз, ако двамата са сериозни:


Не знам дали това е сериозно или не е така. Все още не знам дали е истина. Всичко говорят за това, но Джъстин Бийбър не ми се е обаждал. Може би той наистина иска да се бие с Круз. Не мисля, че Том Круз иска да се бие с него, защото все пак е на 56 години. Не мисля, че хората на такива години си търсят битки. Ще ви кажа, че ако двамата имат интерес и иска да се бият, то тогава аз съм готов да говорим.


Преди няколко дни Бийбър сподели, че всичко е било на шега и най-вероятно Круз ще му срита задника, ако двамата се сбият.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес