Зареждане

Dana White: Corey Anderson е ревльо, който си измисля теории

Dana White: Corey Anderson е ревльо, който си измисля теории
Публикувано на: Ноември 4, 2019 в 00:00 ч
Corey Anderson смълча своите критици, които говореха, че той не бил атрактивен боец и не заслужавал шанс за титлатa. Anderson размаза атрактивният бразилец Johnny Walker в главната битка на прелимите на UFC 244 и навлезе в серия от 4 поредни победи. Anderson не беше доволен от UFC, защото според него те показват неуважение към него и го гласяли за загуба срещу Walker, но той им объркал плановете.

Сега 30-годишния боец призова за шанс за пояса срещу Jon Jones или освобождаване от организацията. Dana White реши да коментира своя боец и сподели, че той е ревльо, който си измисля теории:


Anderson беше ядосан през цялата седмица. Всички тези негови теории, че го мразим и какво ли още не, са просто глупости от един ревльо. Той твърди, че сме искали да загуби. Няма как да го накараме да загуби битката си. Това си зависи от него и той побеждава или губи. 

Говори, че сме харесвали Walker, но има бойци, които се придвижват по-бързо от други. Anderson не спира да говори, че заслужавал разни неща, но не трябва да говори, а да показва. Тази вечер ни показа и сега вече знаем. Ще видим какво ще стане, защото Reyes също записа впечатляваща победа. 

Ако Corey не иска да е с нас, то тогава е свободен да си ходи, след като му изтече договора. Докато това се случи той е длъжен да приема битките, които му предлагаме. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес