Зареждане

Дан Хукър: Ще счупя Майкъл Чандлър за 5 минути

Дан Хукър: Ще счупя Майкъл Чандлър за 5 минути
Публикувано на: Януари 7, 2021 в 06:00 ч
Дан Хукър вярва, че ще може да приземи бившият шампион на Bellator, Майкъл Чандлър. Двамата ще се бият на UFC 257, което ще се проведе в края на месеца в Абу Даби. Битката ще бъде дебютна за Чандлър в UFC и той ще се опита да впечатли новите си шефове. Организацията показаха, че залагат много на него, а Хукър планира да се възползва от това.

Миналата година Хукър оглави две събития на UFC и изкара по 25 минути с Пол Фелдър и Дъстин Поарие. Дан победи трудно Фелдър и загуби от Дъстин. Той знае, че много е заложено в битката с Чандлър и се закани, че ще го победи за 5 минути:

Те искаха да накарат други бойци да се бият с него и заради това неговата дебютна битка се забави. Чух, че искали да накарат Гейджи да се бие с него. Влизам готов за битка. От UFC искат да го вкарат при нас и той да излгежда като човекът в категорията. Дават му битка с боец от топ 5, за да победи и след това хората да искат да го гледат в бой за титлата. Повечето фенове са мързеливи и не следят кариерата на бойците. 

Те гледат само неговите последни битки. Те искат да го направят звезда, за да продава. От UFC ми дават битка с новата играчка, а аз планирам бързо да я счупя. Те инвестираха доста пари в него и искат да го сбият с боец, който е добра битка от гледна точка на стиловете. 

Ще го счупя за 5 минути и няма да ми бъде жал за тях. Включиха го като резерва в битката за титлата, а сега го включват в картата на Макгрегър. Това показва, че много го ценят. Това показва, че той е близо до титлата и ако аз го смажа, тогава аз ще съм близо до титлата. 

Кой ще победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес