Зареждане

Дан Хукър пенсионира Пол Фелдър след 25 минути битка

Дан Хукър пенсионира Пол Фелдър след 25 минути битка
Публикувано на: Февруари 23, 2020 в 06:01 ч
Дан Хукър и Пол Фелдър се изправиха един срещу друг в главната битка на UFC Fight Night 168, което се проведе по-рано днес в Нова Зеландия. Двамата си спретнаха здрав бой в лека категория, който продължи всичките 25 минути и стигна до решение. В началото Хукър вкара здрави ритници на Фелдър, който му отвърна с тежки удари. “Hangman” продължи да вкарва щети в краката на Фелдър, след които заложи на бързи джабове.

От тежките попадения окото на Фелдър се затвори и това му пречеше да преценява нещава в битката. “Irish Dragon” даде всичко от себе си и продължи да вкарва здрави удари, на които Дан отвръщаше с джабове. Пол продължи да натиска и нарани сериозно “Hangman” с дясно кроше. Фелдър продължи своята наказателна акция с лакът и принуди Дан да търси клинча.

В края на срещата Пол вкара повече удари в първите минути на 5-тия рунд, а Хукър пренесе битката на земя и не направи много, но остави последно впечатление. В края на краищата Хукър вкара по-добрите и точни удари в срещата и съдиите го зарадваха в неговия роден град.

Дан грабна победа с раздвоено решение и навлезе в серия от 3 поредни победи. Фелдър от своя страна загуби серия от 2 поредни победи и със сълзи в очите сподели, че се оттегля от ММА. След битката и двамата не бяха в добро състояние и бяха закарани в болница.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес