Зареждане

Дъглас Лима ще търси нокаут срещу Мусаси

Дъглас Лима ще търси нокаут срещу Мусаси
Публикувано на: Март 1, 2020 в 00:00 ч
Дъглас Лима се готви сериозно за едно от най-големите си предизвикателства в клетката. Шампиона в полусредна категория ще се качи в средната,  за да се бие за вакантния пояс срещу бившият шампион Гегард Мусаси. Двамата ще мерят сили през май на Bellator 243 и бразилеца вярва, че ще победи с нокаут.

Преди време Мусаси успя да победи МакДоналд, който също като Лима потърси втори пояс, но падна в нокаут. В своята последна битка Дъглас спечели турнира в полусредна категория, след като си отмъсти на Рори в битката им през октомври 2019 година. Сега той е на прага на исторически успех и постоянно ще търси нокаута в срещата. Ето какво още сподели Лима пред MMAFighting:


Тренирах с моя приятел Роберто Солдич в Германия и Мусаси ходи там, за да прави спаринги всяка събота. Гегард ме покани на спаринг и аз приех. Бях напълно извън форма и ме биха всички в залата. Но беше страхотно, беше доста интересно. Там ме посрещнаха наистина добре. Мисля, че направих един или два рунда спаринг с Мусаси. 

Всичко беше наред, защото той видя, че съм много уморен. Това беше две седмици преди двубоя му с Шлеменко, така че той беше във форма, а аз бях мъртъв и той ме преби. Уважавам го много, целият екип е страхотен. Нищо против нямам към него. Ще бъде страхотна битка и аз постоянно ще търся нокаут. 

Ако бях него, нямаше да го направя, защото това е битка, нали ? Той очевидно е взел нещо от този спаринг и аз взех няколко неща тук-там. Но вече е съвсем различно, мога да ви гарантирам това. Както винаги казваме, тренировките са различни от битката. 

Не мисля, че теглото ще играе голям фактор, защото съм около 90 килограма. Работата е там, че трябва да се явя и да се бия. Дори не мисля за теглото, фокусиран съм върху двубоя. Винаги съм за нокаут, но каквото и да е необходимо, човече, искам да победя. Винаги искам победа с приключване. Точно в този мач, знам, че ще се случи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес