Зареждане

Дагестанска легенда призна, че участвал в уреден бой

Дагестанска легенда призна, че участвал в уреден бой
Публикувано на: Август 18, 2022 в 15:00 ч
Легендарният шампион на организацията RINGS Магомедхан Гамзатханов, известен като Волф Хан призна, че е загубил първата си битка в Япония по молба на своя мениджър. Гамзатханов е бивш професионален борец, самбист и военен офицер от аварски произход. Той беше известен с техническото си майсторство в самбото.

По време на срещите си в RINGS Хан беше смятан за най-добрата чуждестранна звезда на промоцията. Той повлия на популярността на самбото в Япония. Магомедхан успя да запише рекорд 21–8–1 в ММА и спечели с приключване 11 от победите си. Почти всички негови битки се проведоха в Япония, където била уредената битка.

„Aз бях категорично против. Покойният ми мениджър Владимир Погодин ми обясни: „Трябва да направим това, трябва да се предадем. Това е бизнес." Аз се предадох и тогава си казах, че няма да повторя нещо такова. 

След тази битка успях да запиша дълга серия от победи. По онова време имаше различни битки. 

Понякога се карахме като вълци, но имаше и договорки. Нашите правила бяха много хуманни, не толкова строги, колкото сега.", сподели Гамзатханов за Metaratings.

Волк Хан е тренирал имена като Фьодор и Александър Емеляненко, Сергей Харитонов и двукратния световен шампион по самбо Сурен Балачински.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес