Зареждане

Curtis Blaydes: Успелите бойци губят мотивация, но при мен е различно

Curtis Blaydes: Успелите бойци губят мотивация, но при мен е различно
Публикувано на: Ноември 22, 2018 в 17:03 ч
Един от най-добрите бойци в тежка категория на UFC, Curtis Blaydes не спира да впечатлява откакто загуби за първи път в своята кариера, което се случи преди 2 години в неговия дебют срещу Francis Ngannou. Тогава окото на Curtis беше затворено и лекарите не му позволиха да продължи и той загуби с ТКО след края на втория рунд. Този уикенд обаче Blaydes се завръща и ще търси своето отмъщение в главната битка на събитието в Китай срещу Francis Ngannou.


Blaydes е в серия от 6 поредни победи и идва след брутална победа над Alistair Oveerem, която беше през юни. Дори шампиона в тежка категория Daniel Cormier призна, че Curtis е много близо до мач за титлата и при победа този уикенд, вече няма да има съмнение. И докато виждаме Как успехът проваля доста бойци, то Curtis не се притеснява от това, а точно обратното:


Работя здраво цял живот. Винаги съм бил победител и това не ме промени като човек. Печелих в колежа, на щатското, в гимназията, на националното, като аматьор и след това като професионалист. Може би, тези успехи не ме промениха, защото аз очаквах това да стане и знаех, че ще съм шампион.

Знаех, че това ще се случи и знаех, че един ден ще стигна до тук. Държах се така, сякаш вече съм бил тук. Много бойци стигат до тук и успяват, но с течение на времето губят мотивация и спират да правят нещата, които ги направиха успели. 

Гладът им изчезва и спират да тренират здраво. Спират да правят спринтове, след тежката тренировка по борба. Спират да удрят здраво боксовата круша, още един допълнителен рунд. Мотивация им се изпарява. Няма да се правя на звезда, защото не съм такъв.

Знам, че някъде там има млади бойци, които нямат това, което ние имаме и дават всичко от себе си, за да успеят. Аз не съм като тези, които губят мотивация и няма да се променя. Няма да се задоволявам и ще продължавам да работя здраво.  



Ще успее ли Curtis Blaydes да победи Francis Ngannou, който е в серия от 2 поредни загуби? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес