Зареждане

Curtis Blaydes: Stipe Miococ ще победи Daniel Cormier

Curtis Blaydes: Stipe Miococ ще победи Daniel Cormier
Публикувано на: Февруари 19, 2018 в 15:29 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
На 7-ми юли ще станем свидетели на историческо събитие настоящия шампион Stipe Miocic, ще се опита да защити титлата си за рекорден 4-ти път срещу настоящия шампион в полутежка категория Daniel Cormier

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

Един от топ претендентите в тежка категория Curtis Blaydes се интересува от срещата и сподели според него какво ще стане:
 
Мисля, че това е много интересен двубой. Daniel е бивш шампион на Strikeforce в тежка категория и също така е непобеден в тежката. Мисля, че теглото на двамата ще е почти еднакво за тази битка. Според мен Stipe печели тази среща, защото той е отличен страйкър и също така много подценяван борец. Не трябва да го подценяваме след като видяхме какво стори на Ngannou.

Когато бях още аматьор имах шанса да потренирам с Miocic и мога да кажа, че като борец уважавам много играта му на земя. Гледам съм го и как прави кардио и направо е извънземен. Целта ми е да го настигна и да имам кардио близко до неговото.

Той е като риба плува страшно добре във водата. Той си е заслужил позицията и мисля, че ако и този път победи трябва да го обявят за най-добрия боец в тежка категория за всички времена.

Съгласни ли сте с Curtis Blaydes?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес